Alla inlägg den 13 april 2008

Av Anna - 13 april 2008 21:19

Idag tog mina krafter slut. Tempot dem sista veckorna har varit högt. Jobba, gympa simskola, Smilla, Ta hand om  hemmet + att Ante och jag inte varit lediga tillsammans sen 30 /3 (tror jag) och det värsta av allt Tyras trots som inte är av denna värld. hon lyssnar inget, testar gränser hela tiden. Vi har varit stenhårda inte ens gett henne lillfinger nageln men jag tror jag mött min överman i vår dotter, Hon ger inte upp. Jag är envis men hon än mer.

Så efter en hel helg med tjat och ovänskap mellan Tyra och mig. Fick jag nog och ringde mamma och frågade om hon kunde ha henne inatt och lämna henne på dagis imorgon och hon sa ja. då svarade jag tur det så har du kvar ditt barnbarn iaf. jag var så less så fruktansvärt less.


Men när Mormor och Morfar kom och hämtade henne vart hon först glad och sprang ut till bilen men tvärvände vid bildörren och vägrade kliva i men jag mer eller mindre tvångssatte henne i bilstolen medans hon skrek, ålade sig och rev mig. Men iväg kom hon och jag bröt ihop kände mig som världens sämsta mamma som skickade iväg henne fast än hon inte ville. Men vad ska man göra,  jag orkade inte och vi behövde verkligen komma ifrån varandra så imorgon när jag hämtat henne på dagis hoppas jag vi kan ha en riktigt mysig kväll.


Imorgon jobbar jag men på tisdag är vi lediga tillsammans och då ska vi köpa  en ny säng (äntligen) Den vi har nu köpte vi -02 på ikea och madrasserna är helt slut på antes sida ser den ut som en båt. Vilket oxå märks då han har jätteont i ryggen varje dag. utan voltarengel och värktabletter skulle han nog inte kunna jobba så nu hoppas jag att han blir bättre.



TACK SNÄLLA MAMMA OCH TOMMY SOM KOM OCH HÄMTADE TYRA !!!


 

Nä nu ska jag ta hand om mig själv en stund innan jag ska hoppa i säng


BYE BYE

Ovido - Quiz & Flashcards