Alla inlägg den 27 april 2009

Ont

Av Anna - 27 april 2009 11:52

Ja nu har jag inte jobbat på en vecka men ryggen blir inte bättre. Vissa stunder på dagen kan jag knappt ligga och värre är det att gå och sitta är värst. Hatar detta och så är det tre och en halv månad kvar innan bebis ska komma. Önskar man kunde hoppa över några månader nu. Men bebis verkar må bra, gör kullerbyttor och sparkar hela tiden.


I Lördags var kusin Maud hit och hämtade lite tjejkläder och hon är nog den enda jag inte vill byta med, jag trodde faktiskt att tvillingarna skulle ha kommit ut vid det här laget men icke. Det är ju bara en vecka tills bf nu och man får ju hoppas att dom kommer den här veckan för som det är just nu så sliter det nog mer på Maud och tvillingarna mår nog lika bra oavsett om dom är i magen eller utanför....


I fredags lärde sig Tyra att cykla utan stödhjul, hon har ju inte riktigt vågat träna och hade nästan gett upp, men efter lite övertalning hoppade hon upp på cykeln, Ante sprang efter men han släppte henne nästan på en gång, och hon cyklade vidare !!!! 


Nä nu kan jag inte sitta längre så hej svejs

Ovido - Quiz & Flashcards