Alla inlägg den 8 september 2009

Av Anna - 8 september 2009 22:19

Nu är jag frisk från min dubbelsidiga lunginflammation, var ganska illa där ett tag. Men efter några nätter på sjukhus vände det och nu är jag i stort sett bra. Var lite tungt att bli så dålig med en bebis på 12 dagar när jag blev inlagd, var ju sjuk 4 dagar hemma oxå innan jag åkte till sjukhuset.


Jag hade Freya med mig för jag vägrade att lämna henne och amma det ska jag bara göra, så alla mediciner fick anpassas efter det. Hon gick upp lite dåligt i vikt under några dagar, eller dåligt var det väl egentligen inte, men vi är ju lite bortskämda annars med mkt och bra mjölk. När jag var som sjukast gick hon upp 60 g på 5 dagar men sen ökade hon 200 g dom nästföljande 5 dagarna.  Men jag fick beröm ändå som kämpade på när jag var så sjuk och skötte henne själv. Det fanns en reservplan om att jag fick lämna henne till barnavd om jag inte skulle orka med. Men hua det ville jag inte. Ante sov med oss en natt men vi har ju en dotter till som behövde sin pappa hemma.


Samma dag som jag kom hem från sjukhuset blev Ante dålig, med feber och hosta, men nu är vi friska iaf. Men det viktigaste var att tjejerna klarade sig.


I natt jobbar Ante första natten på 7 veckor, och Lilla knorrhönan är som vanligt inte alltför nöjd, hon har varit vaken sen 19 och är det än, hon vill helst äta och äta hela tiden. Men snart så somnar hon säkert. Är ganska så stor skillnad på systrarna. Tyra sov sig igenom sina första tre månader, men Freya är inte alls lik på den fronten. Hon ska äta och vara nära hela tiden. Inte för att det gör nå, man vet ju att det går över men man skulle vilja klona sig ibland.


Nu har hon somnat på min axel så ska försöka lägga henne i korgen, så kanske jag får ta mig en snabb dusch.


Tjingeling



Ovido - Quiz & Flashcards