Alla inlägg den 6 juli 2008

Av Anna - 6 juli 2008 11:29

För imorgon bär det av till Leksand. Men som vanligt ska nånting jävlas och självklart är det Tyra som är sjuk. feber och fruktansvärd hosta emellanåt. Jag tror hon alltid blir sjuk om det är nå speciellt sist var det på hennes kalas hn fick hög feber. men hoppas att det vänder nu mkt piggare idag iaf.


Natten som var hostade hon tills hon vaknade var nog nära att kräkas . när jag kände på henne var hon skållhet. så började lirka med medicin och som alltid sätter hon sig på tvären och vägrar. Till slut gav hon med sig om hostmedicinn och tar den och vad händer hon kräks för hon tyckte den var så stark. inget mer att göra åt det men lyckades lura i henne alvedon iaf. En halv "vuxenalvedon" för om hon måste ta medicin så är det enklast med tabletter. så den fick hon i sig. sen somnade hon och sov skapligt iaf.


Annars är allt bra var ut på lite galej i Torsdags kul var det. Var ett gäng tjejer som träffades men nå konstigt var det tror alla blev bra på snusen. En ramlade i diket och hade stora problem att ta sig upp. Kusin Maud skulle skjutsa mig på cykel men det gick åt helvete de med vet inte hur många ggr vi var i diket på väg till campingen i nore. Men maud hon skyllde på cykeln hon. Tyvärr var det dåligt drag där så vi gick tillbaks till en tjejen vi var hos innan. Men si då blev det röj. Två som dansade på bordet så ljuslyktor gick kras.  Men är det fest  så är det.  

  Nä nu ska jag på dollar och handla det sista


bye bye

Ovido - Quiz & Flashcards